Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Maisto prekės (2)

Maisto prekės (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Perdirbtos daržovės. Perdirbimo būdai, klasifikavimas, asortimentas, kokybė. Daržovių perdirbimas. Alus. Žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Kava. Žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Riebalų klasifikavimas. Aliejai. Maistinė vertė, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžius: vaisiai, daržovės ir jų produktai. Prekių ženklinimo pavyzdžiai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

19 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 34.1 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą