Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Krakmolas, cukrus, medus. Cheminė sudėtis ir maistinė vertė, žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Krakmolas. Cukrus. Medus. Arbata; žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Fermentiniai sūriai. Žaliavos, maistinė vertė, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, ženklinimas, laikymas. Rauginto pieno produktų asortimentas, pagrindiniai gamintojai, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžiai.