Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas

Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Krakmolas, cukrus, medus. Cheminė sudėtis ir maistinė vertė, žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Krakmolas. Cukrus. Medus. Arbata; žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Fermentiniai sūriai. Žaliavos, maistinė vertė, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, ženklinimas, laikymas. Rauginto pieno produktų asortimentas, pagrindiniai gamintojai, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžiai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

26 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kooperacijos kolegija, VšĮ

Failo tipas:

Microsoft Word 50.53 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą