Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

  
 
 
123456789101112131415
Aprašymas

Vaisių kokybiniai rodikliai. Obuoliai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Citrusiniai vaisiai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Prinokimo reikalavimai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Kiviai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Klasifikavimas. Persikai ir nektarinai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Prinokimo reikalavimai. Klasifikavimas. Vaisių apdirbimo technologija. Konservavimo būdai. Džiovinimas. Konservavimas cukrumi. Pasterizavimas ir sterilizavimas. Užšaldymas. Marinavimas. Konservuotų gaminių laikymas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis14 puslapių 
Dydis54.83 KB
Švietimo institucijaŠiaulių Universitetas
FakultetasMenų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Vaisiu kokybiniai rodikliai. Vaisiu apdirbimo technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Referatai
  • 14 puslapių 
  • Šiaulių Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • Šiaulienė
Pasidalink su draugais