Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Vaisių kokybiniai rodikliai. Obuoliai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Citrusiniai vaisiai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Prinokimo reikalavimai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Kiviai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Klasifikavimas. Persikai ir nektarinai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Prinokimo reikalavimai. Klasifikavimas. Vaisių apdirbimo technologija. Konservavimo būdai. Džiovinimas. Konservavimas cukrumi. Pasterizavimas ir sterilizavimas. Užšaldymas. Marinavimas. Konservuotų gaminių laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Šiaulių Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 54.83 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą