Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Prekių mokslas (5)

Prekių mokslas (5)

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233
Aprašymas

Įvadas. Tyrimo tikslas: plačiau pažinti rūkytų gaminių ir kojinių grupių asortimentą. Rūkyti sūrio produktai. Fermentiniai sūriai. Lydytas (perdirbtas) sūris. Varškės sūriai. AB Vilkyčių pieninės asortimentas. "Rokiškio sūris" asortimentas. Iš ko ir kaip pagamintas Rokiškio sūris. Gurmanams. Rūkyti mėsos produktai. Mėsos cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Mėsos gaminiai. Sūdytų mėsos gaminių rūkymas. Mėsos gaminių gedimas. Mėsos gaminių kokybė. UAB "Klaipėdos mėsinė" rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Rūkyti žuvies produktai. Žuvų cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Rūkytos žuvys. Šaltas rūkymas. UAB "Lignesa" šaltas rūkymas. Karštas rūkymas. UAB "Lignesa" karštas rūkymas. Kojinės ir puskojinės. Kojinių nauda. Kojinių gamyba. Kojiniu dydžiai. Trikotažo prekių kokybės reikalavimai, ženklinimas ir laikymas. UAB "Skinijos" gamyba. Asortimentas. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1).

Rašto darbo duomenys
DalykasKita namų darbas
KategorijaKita
TipasNamų darbai
Apimtis30 puslapių 
Dydis4.26 MB
Švietimo institucijaTarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla
FakultetasVadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Prekiu mokslas (5) [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 30 puslapių 
  • Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla / 2 Klasė/kursas
  • Donatas Merkevičius
Pasidalink su draugais