Įvadas. Tyrimo tikslas: plačiau pažinti rūkytų gaminių ir kojinių grupių asortimentą. Rūkyti sūrio produktai. Fermentiniai sūriai. Lydytas (perdirbtas) sūris. Varškės sūriai. AB Vilkyčių pieninės asortimentas. "Rokiškio sūris" asortimentas. Iš ko ir kaip pagamintas Rokiškio sūris. Gurmanams. Rūkyti mėsos produktai. Mėsos cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Mėsos gaminiai. Sūdytų mėsos gaminių rūkymas. Mėsos gaminių gedimas. Mėsos gaminių kokybė. UAB "Klaipėdos mėsinė" rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Rūkyti žuvies produktai. Žuvų cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Rūkytos žuvys. Šaltas rūkymas. UAB "Lignesa" šaltas rūkymas. Karštas rūkymas. UAB "Lignesa" karštas rūkymas. Kojinės ir puskojinės. Kojinių nauda. Kojinių gamyba. Kojiniu dydžiai. Trikotažo prekių kokybės reikalavimai, ženklinimas ir laikymas. UAB "Skinijos" gamyba. Asortimentas. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1).