Alaus gamyba

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Alaus gamybos proceso apžvalga. Salyklo paruošimas. Misos paruošimas. Rauginimas. Brandinimas. Alaus fermentacijos proceso modelis. Misos virimas. Apynių įsisavinamų komponentų ekstrakcija ir transformacija. Polifenol-proteinų kompleksų susiformavimas bei nusodinimas. Vandens išgarinimas. Misos sterilizacija. Baltymų skaidymasis. Dimetilsulfido poveikis, kai misos terpė parūgštėja. Cinko (Zn) poveikis misai. Virimo analizė. Brandinimas. Neryškia logika (fuzzy-logic) pagrįsta reguliavimo sistema. Duomenų surinkimas į kompiuterį. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

17 psl.

Lygis:

12 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 50.92 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą