Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos kepimo technologija

Duonos kepimo technologija

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas: Išnagrinėti duonos gamybos technologiją. Duonos asortimentas. Žaliavos. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos paruošimas. Tešlos rūgimas. Duonos kepimas. Duonos aušinimas ir laikymas. Duonos kokybės reikalavimai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis20 puslapių 
Dydis35.22 KB
Failo pavadinimasMicrosoft Word Duonos gamybos technologij1 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Referatai
  • 20 puslapių 
  • Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla / 2 Klasė/kursas
  • Lukšienė
Pasidalink su draugais