Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Duonos kepimo technologija

Duonos kepimo technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: Išnagrinėti duonos gamybos technologiją. Duonos asortimentas. Žaliavos. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos paruošimas. Tešlos rūgimas. Duonos kepimas. Duonos aušinimas ir laikymas. Duonos kokybės reikalavimai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

20 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 35.22 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą