Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Duonos gaminių gedimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena

Duonos gaminių gedimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas plačiau aptarti mikrobų poveikį duonai, mikrobinį duonos gedimą bei maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higieną. Mikrobinis duonos gedimas. Bulvinė liga. Kreidinis duonos gedimas. Duonos pigmentacija. Duonos pelėjimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena. Higienos normos maisto gamybos patalpoms. Higienos normos maisto gamybos įmonių įrengimams, inventoriui. Higienos reikalavimai maisto gamybos įmonių darbuotojams. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 27.29 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą