Įvadas. Gamybinės programos sudarymas. Valgiaraščio planavimas. Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Lankytojų srautas per dieną. Gamintinų patiekalų skirstymas. Žaliavų skaičiavimas. Kiaulienos karbonadas. Jautienos guliašas. Vištienos šašlykas. Žuvies pjausnys. Kotletas "Astra". Kijevo kotletas. Patiekalų pardavimo grafikas. Tiekėjų parinkimas. Tiekėjų parinkimo pagrindimas. Darbo jėgos skaičiavimas. Darbuotojų kvalifikacijos pagrindimas. Darbuotojų pasidalijimo pagrindimas. Įrenginių apskaičiavimas ir parinkimas. Gamybinių patalpų ploto apskaičiavimas. Sanitariniai higieniniai reikalavimai maitinimo įmonėje. Darbo grafiko sudarymas. Išvados ir siūlymai. Priedas (1).