Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų

Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Hipotezė. Darbo priemonės. Darbo eiga. Ruošiant ruginę tešlą. Duonos raugo paruošimas. I-asis etapas. II-asis, III - asis ir IV-asis etapai. V-asis etapas. Duonos plikinio paruošimas. Duonos tešlos paruošimas. Ruošiama tešla ir kepamos duonos. Duonos matmenys. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

21 psl.

Lygis:

11 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazija

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 12.13 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą