Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos mikrobiologija

Duonos mikrobiologija

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Kvietinės tešlos mikroflora. Ruginės tešlos mikroflora. Duonos raugai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Duonos gedimas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis6 puslapiai 
Dydis24.49 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word 2007 Duonos mikrobiologija [speros.lt].docx
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 6 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • I. Kraujutienė
Pasidalink su draugais