Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Duonos mikrobiologija
Duonos mikrobiologija
9.4
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kvietinės tešlos mikroflora. Ruginės tešlos mikroflora. Duonos raugai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Duonos gedimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
24.49 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų
Fermentų įtaka duonos gamybos technologijoje
Duonos kepimo technologija
Miltų mikroorganizmai
Įmonės veikla: duonos kepimas UAB "Lašų duona"
Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija
Ar atsitiktinumai gyvenime yra apgalvoti veiksmai?