Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Fermentų įtaka duonos gamybos technologijoje

Fermentų įtaka duonos gamybos technologijoje

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Fermentų įtaka duonos gamybos technologijoje. Fermentų įtaka tešlos rūgštingumo kitimui brandinimo ir kildimo metu. Fermentų įtaka kvietinės duonos kokybei. Fermentuotų produktų įtaka kvietinių kepinių šviežumo išsilaikymui. Prebiotinių skaidulų ir fermento ksilanazės priedų įtaka puskvietinės duonos tekstūros savybėms. Bendroji duonos charakteristika, gamybos technologija, asortimentas. Bendroji duonos charakteristika. Asortimentas. Duonos gamybos technologinis procesas. Šalčio naudojimas duonos gamyboje. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

29 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 527.74 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą