Grūdai. Grūdo sandara. Grūdų pavadinimai. Miltai. Malimo būdai. Miltų asortimentas. Miltai. Kvietiniai miltai. Ruginiai miltai. Makaronai. Makaronų gamyba. Makaronų gaminimo būdai. Makaronų asortimentas. Makaronai gali būti. Vaikų dietinės mitybos makaronai. Jusliniai makaronų kokybės reikalavimai, laikymas. Duonos ir pyrago kepiniai. Duonos ir pyrago kepinių gamyba. Kruopos. Kviečių kruopos. Manų kruopos. Kvietinės kruopos. Miežinės kruopos. Ryžių kruopos. Grikių kruopos. Sorų kruopos. Kukurūzų kruopos. Avižų kruopos. Penkių grūdų dribsniai. Pupinių augalų kruopos. Jusliniai kruopų kokybės rodikliai. Kruopų ir miltų fasavimas ir laikymas. Išvados.