Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)

Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Grūdai. Grūdo sandara. Grūdų pavadinimai. Miltai. Malimo būdai. Miltų asortimentas. Miltai. Kvietiniai miltai. Ruginiai miltai. Makaronai. Makaronų gamyba. Makaronų gaminimo būdai. Makaronų asortimentas. Makaronai gali būti. Vaikų dietinės mitybos makaronai. Jusliniai makaronų kokybės reikalavimai, laikymas. Duonos ir pyrago kepiniai. Duonos ir pyrago kepinių gamyba. Kruopos. Kviečių kruopos. Manų kruopos. Kvietinės kruopos. Miežinės kruopos. Ryžių kruopos. Grikių kruopos. Sorų kruopos. Kukurūzų kruopos. Avižų kruopos. Penkių grūdų dribsniai. Pupinių augalų kruopos. Jusliniai kruopų kokybės rodikliai. Kruopų ir miltų fasavimas ir laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Gruzdžių žemės ūkio mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 19.97 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą