Išplėstinė paieška
 
 

Mėsos gaminiai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Mėsa. Nepakeičiamos aminorūgštys . Cheminė mėsos sudėtis. Mėsos gaminių klasifikacija. Virti mėsos gaminiai. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservavimas. Mėsos konservai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinio gedimo būdai. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminiai skirstomi. Mėsos gaminių apdorojimo technologinės ypatybės. Mėsa ir jos gaminiai pakuojami. Mėsos gaminių ženklinimas. Išvada.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis20 skaidrių
Dydis109.39 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Mesos gaminiai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

  • Pristatymai
  • 20 skaidrių
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
Pasidalink su draugais