Mėsos gaminiai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Mėsa. Nepakeičiamos aminorūgštys . Cheminė mėsos sudėtis. Mėsos gaminių klasifikacija. Virti mėsos gaminiai. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservavimas. Mėsos konservai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinio gedimo būdai. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminiai skirstomi. Mėsos gaminių apdorojimo technologinės ypatybės. Mėsa ir jos gaminiai pakuojami. Mėsos gaminių ženklinimas. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

20 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 109.39 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą