Maisto prekės (4)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto prekių klasifikavimas. Maisto prekių konservavimas. Maisto prekių klasifikavimas. Maisto prekių konservavimas. Miltų konditerija. Žaliavos, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Sausainiai. Vafliai. Tortai ir pyragaičiai. Keksai, vyniotiniai, biskvitiniai gaminiai. Jusliniai miltų konditerijos kepinių kokybės rodikliai, pakavimas, laikymas. Paukštiena. Cheminės sudėties ir maistinės vertės ypatumai, klasifikavimas, išdorojimo būdai, kategorijos, kokybė, laikymas. Mėsos subproduktai. Mėsos subproduktai. Pieno konservai ir ledai. Žaliavos, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Pieno konservai. Pieno produktų fasavimas, pakavimas ir ženklinimas. Ledai. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžius: maistiniai riebalai. Aliejai. Aliejaus ženklinimas, fasavimas, laikymo sąlygos ir terminai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

21 psl.

Lygis:

11 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Šeškinės vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 42.62 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą