Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Cukrus kaip konservantas

Cukrus kaip konservantas

  
 
 
123456789
Aprašymas

Technologių procesų chemijos savarankiškas darbas. Įvadas. Cukraus kaip konservanto reikšmė maisto produktams. Konservanto cheminės ypatybės. Cukraus ypatybės. Cukraus poveikis mikroorganizmams. Cukraus gamyba. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Dydis216.66 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Cukrus kaip koncervantas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 12 Klasė/kursas
  • Sugintienė
Pasidalink su draugais