Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Cukrus kaip konservantas
Cukrus kaip konservantas
9.6
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Technologių procesų chemijos savarankiškas darbas. Įvadas. Cukraus kaip konservanto reikšmė maisto produktams. Konservanto cheminės ypatybės. Cukraus ypatybės. Cukraus poveikis mikroorganizmams. Cukraus gamyba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
7 psl.
Lygis:
12 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
216.66 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Šokolado technologija
Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas
Maisto chemija
Alaus daryklos "Biržų alus" gamybos technologija