Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šokolado technologija

Šokolado technologija

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Maisto mokslo ir technologijos pagrindų namų darbas. Šokolado ir kakavos miltelių gamybos principinė technologinė schema. Technologinis procesas. Kakavos masės paruošimas. Šokolado masės paruošimas. Šokolado gamybos procesų diagrama. Jusliniai, fizikiniai-cheminiai ir mikrobiologiniai rodikliai. Mikrobiologiniai rodikliai. Jusliniai rodikliai. Fizikiniai-cheminiai rodikliai. Šokolado ženklinimo, pakavimo bei laikymas. Šokolado laikymo sąlygos. Šokolado įvyniojimas, įpakavimas, laikymas. Privalomieji kakavos ir šokolado produktų kokybės reikalavimai. Maisto produktų ženklinimas.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis10 puslapių 
Dydis105.05 KB
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sokolado technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 10 puslapių 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 4 Klasė/kursas
  • Gudonis
Pasidalink su draugais