Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Šokolado technologija

Šokolado technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto mokslo ir technologijos pagrindų namų darbas. Šokolado ir kakavos miltelių gamybos principinė technologinė schema. Technologinis procesas. Kakavos masės paruošimas. Šokolado masės paruošimas. Šokolado gamybos procesų diagrama. Jusliniai, fizikiniai-cheminiai ir mikrobiologiniai rodikliai. Mikrobiologiniai rodikliai. Jusliniai rodikliai. Fizikiniai-cheminiai rodikliai. Šokolado ženklinimo, pakavimo bei laikymas. Šokolado laikymo sąlygos. Šokolado įvyniojimas, įpakavimas, laikymas. Privalomieji kakavos ir šokolado produktų kokybės reikalavimai. Maisto produktų ženklinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 105.05 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą