Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui

Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui

  
 
 
123456789101112131415161718192021
Aprašymas

Įvadas. Tikslas: Išanalizuoti šokolado sudėtį ir svarbą žmogaus organizme. Šokolado istorija. Šokolado žaliavos gavyba. Kakavos pupelių apdorojimas. Šokolado cheminė sudėtis. Pagrindinės šokolado rūšys. Šokolado sudėtis. Šokolado komponentų cheminės savybės. Kakavos pupelės. Šokolado kokybės reikalavimai, laikymo sąlygos ir terminai. Šokolado kokybės reikalavimai. Šokolado svarba. Šokolado kitimas žmogaus organizme. Angliavandeniu apykaitos procesai organizme. Riebalų kitimas organizme. Riebalų virškinimas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis17 puslapių 
Dydis36.18 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sokolado sudetis ir svarba zmogaus organizmui [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Referatai
  • 17 puslapių 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • G. Alenčikienė
Pasidalink su draugais