Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui

Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tikslas: Išanalizuoti šokolado sudėtį ir svarbą žmogaus organizme. Šokolado istorija. Šokolado žaliavos gavyba. Kakavos pupelių apdorojimas. Šokolado cheminė sudėtis. Pagrindinės šokolado rūšys. Šokolado sudėtis. Šokolado komponentų cheminės savybės. Kakavos pupelės. Šokolado kokybės reikalavimai, laikymo sąlygos ir terminai. Šokolado kokybės reikalavimai. Šokolado svarba. Šokolado kitimas žmogaus organizme. Angliavandeniu apykaitos procesai organizme. Riebalų kitimas organizme. Riebalų virškinimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

17 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 36.18 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą