Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija

Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Darbo uždaviniai: Susipažinti su raugintų pieno gėrimų gamybos technologijom. Susipažinti su pagrindiniais Lietuvos rauginto pieno gėrimais. Susipažinti su kitų šalių rauginto pieno gėrimais. Raugintų pieno gėrimų gamybos technologijos. Acidofilinis pienas. Kumysas. Kefyras. Kefyro kokybės rodikliai. Rūgpienis. Jogurtas. Rauginti pieno gėrimai svetur. Išvados ir rekomendacijos.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Dydis32.12 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Lietuvos ir kitu saliu rauginti pieno gerimai ir technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • Koscelkovskienė
Pasidalink su draugais