Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija

Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo uždaviniai: Susipažinti su raugintų pieno gėrimų gamybos technologijom. Susipažinti su pagrindiniais Lietuvos rauginto pieno gėrimais. Susipažinti su kitų šalių rauginto pieno gėrimais. Raugintų pieno gėrimų gamybos technologijos. Acidofilinis pienas. Kumysas. Kefyras. Kefyro kokybės rodikliai. Rūgpienis. Jogurtas. Rauginti pieno gėrimai svetur. Išvados ir rekomendacijos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

8 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 32.12 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai