Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Miltų mikroorganizmai

Miltų mikroorganizmai

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Cheminė miltų sudėtis. Miltų ir sėlenų laikymas. Miltų mikroorganizmai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis5 puslapiai 
Dydis12.3 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word KAUNO KOLEGIJA [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 5 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • I. Mačionienė
Pasidalink su draugais