Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Miltų mikroorganizmai
Miltų mikroorganizmai
10.0
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Cheminė miltų sudėtis. Miltų ir sėlenų laikymas. Miltų mikroorganizmai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
12.3 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Duonos mikrobiologija
Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)
Miltų gamyba: AB "Vievio malūnas"
Grūdų mikroflora