Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Alaus gamybos technologinio proceso aprašymas. Naujausios alaus gamybos technologijos

Alaus gamybos technologinio proceso aprašymas. Naujausios alaus gamybos technologijos

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Žaliavos. Priedai. Alaus gamybos technologinė schema. Gatavo alaus kokybės įvertinimas. Naujausios produkto gamybos technologijos. Ženklinimas. Pakavimas. Alaus ydos. Laikymas. PowerPoint pristatymas (14 skaidrių).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word Microsoft PowerPoint 3.74 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą