Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Alaus gamybos technologinio proceso aprašymas. Naujausios alaus gamybos technologijos
Alaus gamybos technologinio proceso aprašymas. Naujausios alaus gamybos technologijos
10.0
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Žaliavos. Priedai. Alaus gamybos technologinė schema. Gatavo alaus kokybės įvertinimas. Naujausios produkto gamybos technologijos. Ženklinimas. Pakavimas. Alaus ydos. Laikymas. PowerPoint pristatymas (14 skaidrių).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
13 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
3.74 MB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Alaus gamybos technologija
Alaus gamyba ir technologija
Alaus gamybos technologijos
Alaus daryklos "Biržų alus" gamybos technologija
Vandens paruošimo alaus gamybai būdų analizė
Gamybos technologija alaus darykloje "Švyturys": alus "Ekstra Draught"
Mėsos gaminių (dešrų) technologija: perdirbimas, laikymas
Šilumokaičio skaičiavimas
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu
Alaus gamintojų įtaka alaus vartotojams