Įkelti darbą
Šperos.lt
> Pramonė ir gamyba
> Mėsa
Mėsa
9.5
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Mėsos charakteristika. Kiaulienos klasifikavimas. Mėsos kokybės rodikliai. Pakitimai mėsoje laikymo metu. Mėsos ir jos produktų ženklinimo spaudai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Pramonė ir gamyba
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
20 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Kiauliena
Šviežia mėsa
Maisto prekių laikymas
Dešrų gamybos ypatumai
Paukštiena (2)
Kiaušiniai
Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių
Mėsos pirminis paruošimas
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas
Paukštiena