Įkelti darbą
Šperos.lt
> Pramonė ir gamyba
> Kiaušiniai
Kiaušiniai
9.5
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kiaušinio struktūra. Kiaušinių cheminė sudėtis ir maistinis vertingumas. Kokybės reikalavimai. Ženklinimas. Pakavimas ir laikymas. Rinkos stebėjimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Pramonė ir gamyba
Apimtis:
7 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
109.26 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Žuvys (9)
Mėsa
Varškės patiekalai. Arbata
Majonezas (2)
Kiaušinių maistinė vertė. Jų vartojimas iš užkrėstų ūkių
Duonos kepimo technologija
Gyvulininkystė (18)
Broilerių auginimas
Pienas (2)
Paukštiena (2)