Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas

Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas. Žaliava. Prieskoniai ir medžiagos. Druska. Cukrus. Karagenanas. Natrio nitritas. Sūdymo preparatas ALMI COMBI C40-FL. Muskatų riešutai. Pipirai. Česnakai. Vanduo. Pagalbinės medžiagos. Maišeliai vakuuminiam įpakavimui. Privalumai. Maišeliai vakuuminiam įpakavimui. Tara. Technologinių procesų mokslinis tyrimas ir gamybos būdo parinkimas. Technologinių procesų mokslinis tyrimas. K-karagenanas. Rūkymo aromatizatorių naudojimas mėsos produktų gamyboje. Sojos izoliatų poveikis rūkytos jautienos produktų maistinei vertei. Gamybos būdo parinkimas. Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologinė schema. Mėsos sūdymas. Masažavimas. Formavimas, paruošimas terminiam apdorojimui. Terminis apdorojimas. Atšaldymas. Paruošimas realizavimui. Pakavimas, ženklinimas, gabenimas, laikymas. Gaminių receptūros. Gamyboje naudojamų žaliavų ir medžiagų skaičiavimas. Prieskonių skaičiavimas. Pagalbinių medžiagų skaičiavimas. Technologinių procesų ir produkcijos kokybės valdymo organizavimas. Juslinių, techninių, cheminių bei bakteriologinių savybių nustatymas ir standartizacija. Normatyvinė- techninė dokumentacija. Žaliavų ir medžiagų kontrolė- technologinio proceso kontrolė. Gatavos produkcijos laikymo kontrolė. Gaminamų produktų charakteristika. RVASVT sistema. Gamybinių patalpų ir sandėlių plotų apskaičiavimas ir jų komponavimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

62 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 84.76 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą