Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Maisto kokybės ir saugos reikalavimai (2)
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai (2)
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Maisto kokybės apibūdinimas. Mitybos standartai, rekomendacijos. Maisto saugumas. Valstybinė maisto kontrolė. RVASVT sistema. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
18.66 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai
Maisto saugos ir kokybės reikalavimai
Maisto kokybė, jos reguliavimo būdai
Specialybės įgūdžių praktikos kavinėje "Pas Gogį" ataskaita
Pienas ir pieno prekės
Technologinė programa restoranui: "Nakties magija"
Maisto ruošimo technologija (2)
Lankytojų aptarnavimo tobulinimas: restoranas "La Paysage"
Baigiamosios praktikos ataskaita: restoranas "Midaus ragas"
Mikrobai