Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto kokybė, jos reguliavimo būdai

Maisto kokybė, jos reguliavimo būdai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Maisto kokybės reguliavimas. Maisto kokybę reguliuojančios schemos. Išskirtinės kokybės produktai. Maisto kokybės ženklinimo poreikis. Kokybiškų maisto produktų atpažinimo ženklai. Išskirtinės kokybės žemės ūkio ir maisto produktų pripažinimo taisyklės. Genetiškai modifikuotų augalų pasėlių sambūvio su genetiškai nemodifikuotų augalų pasėliais taisyklės ir jų reikalavimų praktinis taikymas. Maitinimo įstaigas kontroliuojančių įmonių veikla. Blogos kokybės maisto žala žmogaus sveikatai. Maisto kokybės kontrolė. Nesąžiningos įmonės. Skubūs pranešimai apie nesaugų maistą. 2005, 2006 ir 2007 vartotojų skundų statistika. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kooperacijos kolegijos Suaugusiųjų švietimo centras

Failo tipas:

Microsoft Word 76.69 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą