Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto ruošimo technologija (2)

Maisto ruošimo technologija (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: Gebėti suprojektuoti patiekalų gamybos technologiją, gilinti maisto ruošimo technologijos pagrindų teorines žinias. Literatūros apžvalga. Žuvies klasifikavimas ir maistinė vertė. Žuvies atšildymas. Sūdytos žuvies mirkymas. Šaltieji žuvies patiekalai. Technologinė sudėtis. Produktų kulinarinis panaudojimas, patiekalų asortimento parinkimas. Garnyrų ir padažų parinkimas. Parinktų patiekalų ir jų receptūrų aprašymas. Tradicinių žaliavų pakeitimas kitomis, receptūroje leidžiamomis medžiagomis. Žaliavų ir gamybinių atliekų kiekio apskaičiavimas. Patiekalų technologinių schemų sudarymas. Patiekalų kalkuliacija. Medžiagų pokyčiai šiluminio paruošimo metu. Įrengimų panaudojimas. Technologinė gamybos schema. Išvados 29
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

28 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 73.64 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą