Mėsos gaminiai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

15 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 37.19 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą