Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Mėsos gaminiai (2)

Mėsos gaminiai (2)

  
 
 
123456789101112131415161718
Aprašymas

Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis15 puslapių 
Dydis37.19 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Mesos gaminiai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 15 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
Pasidalink su draugais