Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Mėsos gaminiai (2)
Mėsos gaminiai (2)
9.7
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
15 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
37.19 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Mėsos gaminiai
Eksporto prekių gabenimo dokumentai (2)
Darbo higiena (4)
Europos Sąjungos (ES) teisės reikalavimai maisto produktams
Sensorika
Žuvis (2)
Darbo higiena (2)
Žuvies šalti ir karšti patiekalai
Krovinio vežimo organizavimas
Paukštiena