Įvadas. Teorinių žinių ir įgūdžių pritaikymas mėsos produktų gamybos ir pardavimo įmonėje UAB "Grimeda". Susipažinimas su gyvulių skerdimo technologija UAB "Avirgineda". Higienos ir sanitarijos reikalavimai, taikomi maisto perdirbimo įmonėje. Bendrieji reikalavimai maisto patalpoms. Reikalavimai įrengimams. Maisto atliekos. Vandens tiekimas. Asmens higiena. Maisto produktams taikomos nuostatos. Maisto produktų vyniojimui ir pakavimui taikomi reikalavimai. Laboratoriniai tyrimai. Gyvulių skerdimo technologija (kiaulių). RVASVT — kompleksinė maisto saugumo užtikrinimo sistema. RVASVT sistemos 7 principai. 4 RVASVT principas. Monitoringo sistemos sudarymas kiekvienam SVT. 5 RVASVT principas. Korekcinių veiksmų nustatymas. 6 RVASVT principas. Patikrinimas. 7 RVASVT principas. Dokumentų ir įrašų vedimas. Išvados.