Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Prebiotikai naudojami pieno pramonėje

Prebiotikai naudojami pieno pramonėje

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pieno ir pieno produktų higienos kursinis darbas. Įvadas. Prebiotikai, jų samprata. Prebiotikų panaudojimas pieno pramonėje. Inulinas. Laktuliozė, jos veikimas. Laktulozės panaudojimas, poveikis organizmui. Laktilolis. Laktocukrozė. Akacijų sakai, jų produktai (Fibregum). Fibregum įtaka jogurto savybėms. Pieno produktų su prebiotikais rinkos apžvalga. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 1.32 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą