Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"

Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Gamybos proceso valdymo teorija. Valdymo struktūros. Žinių vadyba. Išvados. AB "Varėnos paukštynas" vištienos dešrelių darymo proceso valdymo praktika. Planavimas. Organizavimas. Skatinimas. Kontrolė. Žinių vadyba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Praktikos ataskaitos
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 90.82 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą