Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"
Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"
9.9
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Gamybos proceso valdymo teorija. Valdymo struktūros. Žinių vadyba. Išvados. AB "Varėnos paukštynas" vištienos dešrelių darymo proceso valdymo praktika. Planavimas. Organizavimas. Skatinimas. Kontrolė. Žinių vadyba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Praktikos ataskaitos
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
18 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas
Failo tipas:
90.82 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Mėsos gaminių valdymo praktika: AB "Nematekas"
Materialaus produkto gamybos proceso valdymo praktika organizacijoje: šaldyti duonos ir pyrago gaminiai UAB "Mantinga"
Įmonės valdymo analizė: UAB "Samsonas"
Maisto higienos praktikos ataskaita: maisto produktų gamybos įmonėje UAB "Grimeda" ir gyvulių skerdimo įmonėje UAB "Avirgineda"
Aprangą siuvančios UAB "Romansas" proceso valdymo praktika
Rūkytų mėsos gaminių gamybos verslo organizavimo proceso projektavimas: UAB "Mėsinukas"
Baigiamosios praktikos ataskaita: spaustuvė AB "Aušra"
Dirbtinis intelektas (6)
Įmonės valdymo ciklas: UAB "Rokauta"
Žinių vadybos procesai