Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Baltos duonos kepimo technologija įmonėje UAB "Vilniaus duona plius"

Baltos duonos kepimo technologija įmonėje UAB "Vilniaus duona plius"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tikslai ir uždaviniai. Pradiniai duomenys. Pramonės šaka, naudojami ištekliai, darbo jėgos imlumas. Technologijos reikšmė. Įmonės gamybos apžvalga. Įmonės įkūrimas, statusas, veiklos pobūdis, pasiekimai. Produkcijos nomenklatūra. Pagrindiniai konkurentai. Žaliavų, medžiagų tiekėjai. Vartotojai. Duonos gamybos technologija. Gamybos tipas, gamybos fazė. Naudojami įrenginiai, prietaisai, įrankiai. Procesų ir operacijų aprašymas. Technologinė gamybos teikimo schema. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

32 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 627.49 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą