Įkelti darbą
Šperos.lt
> Pramonė ir gamyba
> Gamybos valdymo praktika mėsos produktus teikiančioje organizacijoje: AB "Kaišiadorių paukštynas"
Gamybos valdymo praktika mėsos produktus teikiančioje organizacijoje: AB "Kaišiadorių paukštynas"
9.8
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Charakteristika. Darbuotojai. Darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis. Gamybos ciklas. Valdymo struktūra. Proceso dalyviai. Planavimas. AB "Kaišiadorių paukštynas" planai. Skatinimas. Kontrolė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Kursiniai darbai
Kategorija:
Pramonė ir gamyba
Apimtis:
14 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas
Failo tipas:
56.37 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Produkto darymo proceso valdymo praktika: UAB "Sintegra"
Įmonės valdymo analizė: UAB "Samsonas"
Praktikos darbas: AB "Vilniaus bankas" Naujamiesčio filialas
Profesinė praktika: UAB "Senukų prekybos centras"
Kainodaros organizavimas: AB "Kaišiadorių paukštynas"
Vadybininko profesinė praktika: turizmo paslaugų teikimo įmonė
Profesinė praktika: AB "Vilniaus bankas"
Rūkytų mėsos gaminių gamybos verslo organizavimo proceso projektavimas: UAB "Mėsinukas"
Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"
Kontrolės reikšmė valdyme. Kontrolės tobulinimas UAB "Vilniaus duona"