Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė"

Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Biržų akcinės pieno bendrovės filialo "Kauno sūrinė" įkūrimo ir veiklos trumpa charakteristika. Įkūrimo ir reorganizavimo laikotarpiai. Organizacinė forma. Svarbiausieji pasiekimai. Ekonominiai santykiai. Kapitalo nuosavybės formos ir formavimo šaltiniai. Valdymo formos ir santykiai. Darbo santykiai. Išoriniai ryšiai su šalies ir užsienio partneriais. Ūkinės veiklos kryptys ir specializacija. Gamybinės ir komercinės veiklos kryptys. Ekonominiai (gamybiniai) ištekliai ir jų naudojimo efektas ir efektyvumas. Kapitalo sudėtis ir struktūra, apsirūpinimas kapitalu. Apsirūpintumas žaliavomis. Darbo ištekliai ir apmokėjimas už darbą. Ekonominiai (gamybos) kaštai. Bendroji ir prekinė produkcija. Įplaukos, pelnas ir jų veiksniai. Ūkinės veiklos efektyvumas. Apibendrinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Praktikos ataskaitos
Kategorija:
Apimtis:

25 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 518.88 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą