Mityba ir nutukimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: išanalizuoti mitybą ir nutukimo priežastis. Nutukimas. Nutukimo priežastys. Išorinis nutukimas. Endogeninis nutukimas. Tirogeninis nutukimas. Hipofizinis nutukimas. Sveika mityba. Angliavandeniai. Angliavandenių šaltiniai. Duona. Saldūs kepiniai. Kiti maisto produktai, tešlos ir bulvių gaminiai. Daržovės ir salotos. Vaisiai. Gėrimai. Skaidulinės ir balastinės medžiagos. Baltymai. Baltymingi produktai. Mėsa. Žuvys. Pienas ir jo produktai. Sūriai. Riebalai ir aliejai. Medžiagų apykaita, kalorijos. Gydymas nuo nutukimo. Išvados. PowerPoint pristatymas (15 skaidrių).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

12 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word Microsoft PowerPoint 153.11 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą