Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus mielių charakteristika

Alaus mielių charakteristika

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Mielės. Jaunų ir senų alaus mielių ląstelės. Alaus mielių dauginimosi greitis. Apatinio ir viršutinio rūgimo mielės. Gamybos kenkėjai. Alaus mielių sudėtis. Mielių nauda, bei žala. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Dydis16.02 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Alaus mieliu charakteristika [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • Kraujutienė
Pasidalink su draugais