Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje

Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas yra supažindinti skaitytoją su alaus gamybos tradicijomis Lietuvoje. Alaus atsiradimo istorija Lietuvoje. Alaus gamybos technologijos. Salyklo ruošimas. Misos paruošimas. Misos rūgimas. Alaus brandinimas. Alus dabar ir anksčiau. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 24.87 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą