Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje

Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas yra supažindinti skaitytoją su alaus gamybos tradicijomis Lietuvoje. Alaus atsiradimo istorija Lietuvoje. Alaus gamybos technologijos. Salyklo ruošimas. Misos paruošimas. Misos rūgimas. Alaus brandinimas. Alus dabar ir anksčiau. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Dydis24.87 KB
Švietimo institucijaKlaipėdos valstybinė kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Klaipėdos valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Montrimaitė
Pasidalink su draugais