Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos

Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas: Surinkti informaciją apie alaus kenkėjus ir jų sukeliamas ydas; išanalizuoti ir įsisavinti gautą informaciją. Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos. Svarbiausieji alų gadinantys mikroorganizmai. Lentelė: Mikroorganizmai, Pokyčiai. Pienarūgštės bakterijos. Actarūgštės bakterijos. Enterobakterijos. Laukinės mielės. Pelėsiniai grybai. Profilaktika. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Dydis19.61 KB
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasVerslo vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Alaus_kenkejai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • I. Mačionienė
Pasidalink su draugais