Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos

Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: Surinkti informaciją apie alaus kenkėjus ir jų sukeliamas ydas; išanalizuoti ir įsisavinti gautą informaciją. Alaus kenkėjai ir jų sukeliamos ydos. Svarbiausieji alų gadinantys mikroorganizmai. Lentelė: Mikroorganizmai, Pokyčiai. Pienarūgštės bakterijos. Actarūgštės bakterijos. Enterobakterijos. Laukinės mielės. Pelėsiniai grybai. Profilaktika. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 19.61 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą