Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto chemija ir analizė (3)

Maisto chemija ir analizė (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
6 laboratoriniai darbai. Laboratorinis darbas Nr.1. Baltymų išskyrimas pagal jų tirpumą. Paprastieji baltymai skirstomi į grupes pagal tai, kokiame tirpiklyje jie geriausiai tirpsta. Šis darbas iliustruoja baltymų tirpumą skirtinguose tirpikliuose. Baltymai aptinkami biureto reakcija. Bandymas atliekamas su augaliniais baltymais, išskiriamais iš miltų.Tiriamieji objektai. Darbo eiga. Bandymo rezultatai. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.2. Baltymų kiekio maisto produktuose nustatymas Pagal azotą kjeldalio metodu. Bendrojo baltymų kiekio nustatymas. Metodo esmė. Darbo eiga. Mėginio mineralizavimas. Mėginio distiliavimas. Distiliato titravimas ir rezultatų apskaičiavimas. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.3. Sacharozės inversija ir įvairių veiksnių įtaka jos laipsniui. Darbo esmė. Darbo eiga. Redukuojančiu sacharidų nustatymo eiga. Skaičiavimai. Išvados. Laboratorinis darbas Nr.4. Krakmolas ir jo pokyčiai šildant. Darbo esmė. Stebėjimų rezultatai surašomi į lentelę. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.5. Maisto produktų rūgštingumo nustatymas. Pieno produktų rūgštingumo nustatymas. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.6. Pieno traukinimas šliužo fermentu. Darbo esmė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Laboratoriniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 37.15 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą