Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto chemija ir analizė

Maisto chemija ir analizė

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Maisto chemijos ir analizės namų darbas. Kokioje būklėje vanduo gali būti maiste? Suklasifikuokite drėgmės nustatymo maiste metodus. Trumpai apibūdinkite Hunter maisto spalvos įvertinimo sistemą. Parašykite 3 jums žinomų ksantofilų formules? Kuriuose produktuose jie aptinkami ir kuo svarbūs? Paaiškinkite lipidų fotooksidacijos mechanizmą. Pavadinkite šiuos junginius ir trumpai apibūdinkite jų reikšmę maistui ar kokiu tikslu jie vartojami. Kodėl tokoferolis yra žymiai stipresnis antioksidantas gyvuose audiniuose (in vivo)? Į kokias grupes yra skirstomi emulsikliai? Kokiomis savybėmis turi pasižymėti emulsiklio molekulė? Iš kokių etapų susideda netiesioginiai SO2 nustatymo metodai?

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Dydis108.89 KB
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto chemija ir analize [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 4 Klasė/kursas
  • prof. R. Venskutonis
Pasidalink su draugais