Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Raugintų pieno produktų mikrobiologija

Raugintų pieno produktų mikrobiologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Metodinė dalis. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Pagrindinė dalis. Skystųjų ir klampiųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Varškės ir jų gaminių mikroorganizmai. Raugintų pieno produktų ydos. Pieno ir pieno produktų mikrobiologiniai kriterijai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 30.42 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą