Šperos.lt > Kita > Dvirūšio 75% kviečių malimo technologinio proceso analizė

Dvirūšio 75% kviečių malimo technologinio proceso analizė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Santrauka. Įvadas. Analitinė dalis. Grūdų ir jų produktų reikšmė žmogaus mityboje. Kviečių technologinių savybių įtaka miltų gamybos efektyvumui ir kokybei. Technologinė dalis. Dvirūšio 75% kviečių malimo gamybos technologinio proceso analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Aleksandro Stulginskio universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 46.48 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą