Šperos.lt > Kita > Dvirūšio 75% kviečių malimo technologinio proceso analizė

Dvirūšio 75% kviečių malimo technologinio proceso analizė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Santrauka. Įvadas. Analitinė dalis. Grūdų ir jų produktų reikšmė žmogaus mityboje. Kviečių technologinių savybių įtaka miltų gamybos efektyvumui ir kokybei. Technologinė dalis. Dvirūšio 75% kviečių malimo gamybos technologinio proceso analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Aleksandro Stulginskio universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 46.48 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą