Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto higiena ir tyrimai

Maisto higiena ir tyrimai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Augalinės kilmės maisto produktų biologinė reikšmė. Gyvulinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Cheminė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Subalansuota mityba. Biologinė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Maisto kokybė ir maisto saugumas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

5 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 12.17 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą