Žuvies patiekalai. Pirminis žuvies paruošimas. Sūdyta žuvis. Virta žuvis. Šutinta žuvis. Troškinta žuvis. Kepta žuvis. Apkepta žuvis. Malta žuvis. Maltos žuvies pusgaminiai. Natūralios žuvies patiekalai. Žuvies filė paruošimas. Žuvies filė be odos paruošimas. Plekšnės filė paruošimas. Žuvų ikrai. Eršketinių žuvų ikrai. Lašišinių žuvų ikrai. Tankiatinklių žuvų ikrai. Bestuburiai ir jūros gėrybės. Paruošimas ir panaudojimas. Krevetės. Krevečių lukštenimas. Vėžiai. Omarai. Jūros dumbliai. Krabai. Kalmarai. Šakutės. Austrės ir midijos. Sraigių patiekalai. Paukštienos patiekalai. Pirminis paukštienos paruošimas. Krūtinėlė. Šlaunelės. Likusi mėsa. Atliekos. Kiaulienos patiekalai. Skerdiena. Kiaulienos panaudojimas pagal rūšį. I rūšies kiauliena. II rūšies kiauliena. Kiaulienos patiekalų ruošimas. Virta ar šutinta kiauliena. Kepta kiauliena. Troškinta kiauliena. Kiaulienos patiekalų pavyzdžiai. Kiaulienos nugarinės kepsnys "kelmas". Įdaryti kiaulių kulniukai. Jautiena. Jaučių skerdenos išpjaustymas. Jautienos panaudojimas pagal rūšį. Aukščiausios rūšies jautiena. 1- os rūšies jautiena. 2-os rūšies jautiena. Jautienos patiekalų ruošimas. Virta ar šutinta jautiena. Kepta jautiena. Troškinta jautiena. Porcijinių mėsos kepsnių ruošimas. Galvijų nugarinės ruošimas kepimui. Lašinukų smaigstymas į veršienos ar jautienos kepsnį. Totoriškas bifšteksas. Pasaulio virtuvės. Kinų virtuvė. Dantų krapštukai. Gėrimai. Makaronai. Soja. Ryžiai. Gaminimas. Pekino antis. Graikų virtuvė. Mėsa. Moussaka. Daržovės. Sūris. Desertai. Bakalava. Vaisiai. Italų virtuvė. Spageti. Pusryčiai. Pietūs. Romos salotos. Desertai. Vakarienė. Vokiečių virtuvė. Pietūs ir vakarienė. Desertai. Gėrimai. Prancūzų virtuvė. Mėsa. Sūris. Pusryčiai. II-ieji pusryčiai. Pietūs. Desertas.