Maisto produktų pakavimo medžiagos ir įrengimai. Aseptinis pakavimas. Pakuočių ir maisto produktų sterilizavimo būdai. Aseptinio pakavimo priemonės. Išlaidų sumažinimas. Integruotasis aseptinis įpakavimas. Sandara. Neintegruotasis (provokacinis) įpakavimas. Pakavimas į butelius. Sandara. Procesas. Pakavimas į stiklainius ir taurės pavidalo indus. Sandara. Procesas. Disko sterilizavimas. Įrangos sterilizavimo metodai. Tendencijos ir perspektyvos. Nenutrūkstantis aseptinis skystųjų maisto produktų pakavimas, naudojant sudėtingą popieriaus, polietileno ir aliuminio derinį. Istorinis pagrindas. Pakavimo medžiagos sudėtis ir gamyba. Sandara ir sudėtinės dalys. Vyniojimas, spausdinimas ir sukarpymas. Privalomos aseptinio skysčių pakavimo proceso charakteristikos. Pakuotės, kurias galima krauti į rietuvę be skyriklių. Įgyvendinimas pramoninėje aplinkoje. Maisto produktų sterilizavimas. Pakavimo medžiagos sterilizavimas. Poveikis aplinkai. Žaliavos. Pakavimo operacijų integravimas į gamybos valdymą ir priežiūrą. Produktai, pakuojami į Tetra Brik pakuotes. Išvados.