Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas

Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Gamybinės programos sudarymas. Valgiaraščio planavimas. Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Gamintinų patiekalų skaičius. Gamintinų patiekalų skirstymas. Žaliavų skaičiavimas. Tiekėjų parinkimas. Darbo jėgos skaičiavimas. Darbuotojų kvalifikacijos pagrindimas. Darbo grafikas. Įrengimų parinkimas. Sanitarinių-higieninių reikalavimų laikymasis miltiniame ceche. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

19 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 150.26 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą