Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos

Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas konkrečiam asmeniui. Maisto grupės kokybiniai rodikliai. Daržovių kokybiniai rodikliai. Kiaušinių kokybiniai rodikliai. Vieno produkto gaminimo būdai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Šiaulių Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 326.29 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai