Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos
9.9
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas konkrečiam asmeniui. Maisto grupės kokybiniai rodikliai. Daržovių kokybiniai rodikliai. Kiaušinių kokybiniai rodikliai. Vieno produkto gaminimo būdai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Šiaulių Universitetas
Failo tipas:
326.29 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Stalų serviravimas