Paukštiena (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Bendroji maisto produktų technologija. Įvadas. Strutiena. Strutienos charakteristika ir jos cheminė sudėtis. Stručių skerdimų produktai. Kalakutiena. Kalakutienos charakteristika ir cheminė sudėtis. Antiena. Žąsiena. Vištiena. Vištų pjovimas ir skerdinio apdorojimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 29.91 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą