Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Vynai
Vynai
9.8
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Vyno gamyba. Vyno degustavimas. Ispaniško vyno degustacija Lietuvoje. Sugedęs vynas. Vyno rūšys. Spirituotas vynas. Cheresas. Portas. Madera. Aromatizuotas vynas. Vyno pateikimas. Išvados. Priedai (5).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
24 psl.
Lygis:
4 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kooperacijos kolegija, VšĮ
Failo tipas:
55.75 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Gyvenimo kokybė
Karma ir reinkarnacija
Stiprieji gėrimai: viskis, konjakas, degtinė
Vokiečių virtuvė
Stiprieji gėrimai
Prieskoniai ir jų panaudojimas