Šperos.lt > Kita > Anykščių vyninės istorija

Anykščių vyninės istorija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Technologijos. Kokybės užtikrinimas technologijų pagalba. Gamybos pradžia 1926 metai. Pirmosios permainos. 1944 tragikomedija. Lenktynės Anykščių vyno technikoje. 1949 metų gamybinis planas. Darbą lengvinantys mechanizmai. M. Gorbačiovo antialkoholinė kampanija. Nauja obuolių sulčių technologija. "Anykščių vynas" šiandien. "Anykščių vyno" 70-metis. Įmonės reorganizavimas. Fabriko darbuotojų raudonasis kampelis. Anykščių vynas – Lietuvos kulinarinio paveldo ambasadorius Europoje. Gamybinė įranga. Malūnas, presas. Vamzdynai sultims perpumpuoti į talpyklas. Talpyklos sultims fermentuoti. Filtrai produktui filtruoti. Įranga išpilstymui į butelius, kamščiavimui, etiketavimui, pakavimui į dėžes. Natūralūs ir specialios technologijos vynai. Juodųjų serbentų vyno "Voruta" technologijos. Anykščių vyninės kolektyvas. Vyno karalius – Balys Karazija. Kaip apibūdintume šį Lietuvos vyno karaliaus vardu tituluotą asmenybę? Balio Karazijos šeima. Vynininko Dešinioji ranka. Nauja "figūra". Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

23 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Mykolo Romerio Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 2.55 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą