Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Cheminė mėsos sudėtis

Cheminė mėsos sudėtis

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Gyvulio organizmo sudėtis. Organiniai komponentai-baltymai. Baltymo cheminė sudėtis. Baltymo struktūra. Baltymo molekulės struktūra. Baltymų savybės ir technologinės problemos. Kolagenas. Aktinas, miozinas. Mioglobinas. Mioglobino sąveika su deguonimi. Mioglobino molekulė, sąveika su O2. Mioglobino reakcija su dujomis. Nebaltyminės medžiagos. Ekstraktinės neazotinės medžiagos. Ekstrakt. azotinės medžiagos. Lipidai - funkcijos. Lipidų sudėtis. Riebalų rūgštys skirstomos pagal. Lipidų savybės. Riebalų rūgščių kompozicijos. Omega-3,-6. Kiti svarbūs lipidai. Lipidai ir technologinės problemos. Vitaminai. Vitaminai ir technologinės problemos. Neorganinės medžiagos. Neorganinės medžiagos ir technologinės problemos. Išvados. Darbas iliustruotas paveikslėliais (5 skaidrės).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

34 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 657.9 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai